Ładowanie

Доставка на покупките

Не предлагаме преглед и тест! 

Полагаме всички усилия, за да гарантираме, че нашите продукти се доставят възможно най-бързо. Всички продукти, които са изложени и се предлагат в нашия магазин, са налични на склад. Доставките се извършват чрез Еконт.

Разходи за доставка при плащане чрез традиционен превод, при създаване на поръчката:

* Куриерска доставка - 6,99 лева (независимо от броя на поръчаните продукти). Възможност за доставка по избор - до офис на Еконт или домашен адрес.

Разходи за доставка при наложен платеж:

* Куриерска доставка - 8,99 лева (независимо от броя на поръчаните продукти). Възможност за доставка по избор - до офис на Еконт или домашен адрес.

Пратките с наложен платеж се изпращат в същия ден, ако поръчката е направена преди 14:00 ч. в работен ден. Всички поръчки, направени след този час, се изпращат на следващия работен ден.

Обикновено доставката е в рамките на 5 работни дни, в имейла за потвърждение на изпращането ще получите данните за проследяване на пратката онлайн.

Не е възможно да предоставите своя идентификационен номер по ДДС при подаване на поръчка.

Ако желаете да получите фактура за Вашата компания, моля, изпратете ни имейл на адрес kontakt@mdr24.bg с информация за данните, които желаете да бъдат фактурирани.

Безплатната доставка важи за всички продукти и автоматично се намалява до 0 лева в кошницата, когато стойността на цялата поръчка надхвърли 129 лева.

Цената на доставката включва разходите, свързани с подготовката и опаковането на пратките, както и самата цена на доставката. Разходите за изготвяне на пратката са фиксирани.

В случай на връщане или замяна на дрехи, закупени в нашия магазин, ще направим всичко възможно процедурата да бъде възможно най-бърза и безпроблемна. Препоръчваме Ви да се запознаете с правилата за рекламации и връщане на стоки, които са достъпни в раздела "ВРЪЩАНЕ".