Ładowanie

MDR24 е онлайн магазин за XXL дамски дрехи, предлагащ размери 46-64. Създадохме магазин в Полша през 2013 г. и поради популярността и големия интерес на клиенти от България, решихме да създадем българска версия на магазина. За да улесним онлайн пазаруването за нашите български клиенти, открихме MDR24.bg през 2022 г. В нашия онлайн магазин ще намерите хиляди дамски дрехи, бельо и XXL аксесоари от най-добрите полски производители, характеризиращи се с най-голямо внимание към детайла и високо качество на шиене.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

Продуктите, които предлагаме се шият в Полша. Ние си сътрудничим с полски шивачи, благодарение на което можем да осигурим висококачествени дрехи и аксесоари.

БЪРЗА ДОСТАВКА НА СТОКИТЕ

Ние гарантираме бърза доставка и достъпни цени за доставка. Поръчки, потвърдени през делничните дни до 14 ч., се изпращат същия ден. Всички поръчки от Полша се изпращат с куриер на Еконт на цена от 6,99лв при заплащане на страницата ни и 8,99лв с наложен платеж.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

За да върнете стока, моля, изпратете пратката чрез Еконт на посочения адрес. Ние ще възстановим парите най-късно до 14 дни от получаването на пратката в нашия склад.

ЕКОНТ ДЕПО
НПЗ Искър ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“ 6
1528 София
Получател: FAN International Paxy - MDR24 

Говорим български

Знаем, че клиентите ни обичат да се свързват с нас по телефона – съветваме ги какъв размер да изберат и им помагаме с доставката и връщането. Нашите консултанти са на Ваше разположение на телефон +359 2 437 0572. Линията ни за обслужване на клиенти работи от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа. Можете също така да се свържете с нас по имейл: kontakt@mdr24.bg.

ПОЛОЖИТЕЛНИ МНЕНИЯ

Каним ви да посетите и нашия Facebook акаунт: facebook.com/mdr24.bg. Тук ви информираме за нови продукти, отстъпки и разпродажби.

И ако искате да знаете мненията и мненията на други клиенти за нашия магазин, посетете нашия полски профил във Facebook, който работи от 2013 г. През това време събрахме почти 100 000 фенове и тонове коментари.