Ładowanie

Как да избера правилния размер?

Нашите облекла са разделени на размери в зависимост от размерите, посочени в таблицата. Тъй като всеки от нашите производители използва различни обозначения върху етикетите, си струва да обърнете внимание на действителните размери, посочени в описанието на всеки продукт.

Ако не откриете подходящия за Вас размер, изпратете имейл на kontakt@mdr24.bg или се свържете с нас на безплатната ни инфолиния +359 2 437 0572, а ние с удоволствие ще Ви помогнем да намерите подходящия за Вашата фигура размер.

Долу в описанието ще намерите как точно са измерени нашите продукти. Ако все още имате нужда от допълнителни измервания или информация, моля, свържете се с нас.

jak-mierzyc_modelka.jpg

Как се измерват нашите продукти

А - обиколката на бюста се измерва от подмишница до подмишница, т.е. от мястото, където ръкавът се съединява с блузата или роклята

B - обиколката на талията се измерва в най-тясната точка. При моделите със стеснена талия този размер е по-малък от обиколката на бюста. Моделите, които са разкроени в долната си част, са по-широки в областта на талията, отколкото в областта на бюста.

C - обиколката на бедрата се измерва в най-широката точка на бедрата.

Необичайни измервания

Някои от моделите ни, не се вписват в нито една от дадените категории с размери. Например обиколката на бюста ще бъде значително по-малка от обиколката на бедрата. Това са модели, пригодени за дами с по-големи бедра и по-малък бюст. Възможно е да има и модели с еднакви размери на бюста и на бедрата.

Тези необичайни модели са отбелязани в описанието на продукта.


Съвети как да измерите, за да изберете правилния размер

1. Посочените дължини са измерени в покой, без разтягане. Мерките могат да се различават около +/- 2 см в обиколката.

2. В идеалния случай премерете подобна дреха от гардероба си и сравнете с размерите, посочени в описанието на продукта

3. Моделите, съдържащи еластан или найлон, са много по-разтегливи и прилепнали по тялото

4. Някои модели са по-прилепнали към тялото, а други са предназначени да стоят по-свободно.

5. Ако се колебаете между два размера, изберете по-големия.

Не забравяйте, че винаги можете да ни пишете на kontakt@mdr24.bg или да се свържете с нас на безплатната ни инфолиния +359 2 437 0572, а ние с удоволствие ще Ви помогнем да намерите подходящия размер за Вашата фигура.