Ładowanie

Не предлагаме опциите преглед и тест! 

Връщане 

Гарантираме, че снимките в нашия магазин отразяват цветовете и външния вид на предлаганите модели. Въпреки че в описанието на продукта сме включили мерките за всеки размер, може да се случи така, че моделът, който получавате, не Ви пасва или не е неподходящ по други причини. Възможно е да замените или върнете въпросните стоки, без да посочвате причина. И двете са лесни за изпълнение. Моля, прочетете правилата и условията.
Можете да изтеглите формуляра за връщане ТУК>>

Връщане на стока

В съответствие с член 27 от Закона за правата на потребителите, физическите лица, т.е. тези, които не извършват стопанска дейност, запазват правото си да се откажат от договора, сключен от разстояние или извън търговския обект, без да посочват причини и без допълнителни разходи - с изключение на разходите за доставка на върнатите продукти - в срок от 30 дни, считано от датата на сключването му.
Бикините, чорапогащниците, клиновете и лентите за бедра не подлежат на връщане поради хигиенни и здравословни причини.

За да върнете стока към нас е необходимо да въведете банкова сметка върху формуляра за връщане, за да Ви възстановим дължимата сума. Подписвате се и го опаковате заедно с продукта за връщане, като изпращате пратката към нас, чрез Еконт.

Когато пратката Ви стигне в нашия склад, Вие ще получите уведомление по имейл и SMS. В срок от 14 календарни дни от тази дата ще Ви бъдат възстановени средствата.

Възстановяваме минималната такса за доставка - 6,99лв. 

Адрес за връщане:

ЕКОНТ ДЕПО
НПЗ Искър ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“ 6
1528 София
Получател: FAN International Paxy - MDR24 

 

Посоченият адрес е ДЕПО и е нашият събирателен пункт, от който пратките се изпращат в международен транспорт с куриерска фирма Paxy към склада ни в Полша.
Срокът на този транспорт е в рамките на максимум 10-14 дни. 

Разходите за връщене на стока към нас се поемат от Клиента.

Върнатите продукти трябва да бъдат върнати в състоянието, в което са били доставени. Те не трябва да имат следи от употреба (мирис на парфюм, петна от грим, следи от пране).
След проверка на продуктите и данните на клиента парите за покупката се изпращат обратно по номера на сметката, посочен от клиента, в рамките на максимум 14 дни.

Ако стоките са закупени срещу фактура (за фирма с ДДС номер или за физическо лице без ДДС номер), връщане на стоките не се приема.

Рекламация

Продуктите, които се продават, са нови, без дефекти. Рекламации относно дефекти на продукта могат да се подават в рамките на две години от датата на закупуване.
Нашите продукти са с много добро качество на изработка и изключително рядко се случва продуктът да е дефектен. Това обаче може да се случи. За да се елиминират тези редки случаи, всеки продукт се проверява внимателно преди да бъде изпратен. Въпреки това, ако бъде изпратен дефектен модел, ще бъдем много благодарни, ако бъде върнат обратно на следния адрес: Адрес за връщане:

ЕКОНТ ДЕПО
НПЗ Искър ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“ 6
1528 София
Получател: FAN International Paxy - MDR24 


Посоченият адрес е ДЕПО и е нашия събирателен пункт, от който пратките се изпращат в международен транспорт с куриерска фирма Paxy към склада ни в Полша.
Срокът на този транспорт е в рамките на максимум 10-14 работни дни.
Можете да изтеглите формуляра за оплакване ТУК>>
Рекламация се разглежда само въз основа на попълнен и подписан формуляр за рекламация в рамките на 14 дни.
Ако оплакването бъде прието, ще изпратим поправен продукт в рамките на 14 дни или парите за закупените стоки и разходите за доставка ще бъдат незабавно възстановени на посочения номер на банкова сметка. Съществува извънсъдебна процедура за подаване на рекламации и обезщетения.